
published at 15/10/2024
Food & History
Food & History is the scientific journal published by the IEHCA and distributed by Brepols; it holds an original place in the landscape of scientific knowledge, winning recognition for food history as a research field in its own right.


Food & History volume 22 issue 2 2024

Food & History volume 22 issue 1 2024

Food & History Volume 21-2 (2023)

Food & History Volume 21-1 (2023)

Food & History - 20:2 (2022)

Volume 20 issue 1

Volume 19:1-2

Volume 18 : 1-2

Volume 17.2

Volume 17.1

Volume 16.2

Volume 16, numéro 1

Volume 15, numéros 1 et 2

Volume 14, numéros 2 et 3

Volume 14, numéro 1
2017

Volume 13, numéros 1 à 3
2016

volume 12, numéro 3
2015

volume 12, numéro 2
2014

volume 12, numéro 1
2014

volume 11, numéro 2
2013

volume 11, numéro 1
2013

volume 10, numéro 2
2012

volume 10, numéro 1
2012

volume 9, numéro 2
2011

volume 9, numéro 1
2011

volume 8, numéro 2
2010

volume 8, numéro 1
2010

volume 7, numéro 2
2009

volume 7, numéro 1
2009

volume 6, numéro 2
2008

volume 6, numéro 1
2008

volume 5, numéro 2
2007

volume 5, numéro 1
2007

volume 4, numéro 2
2006

volume 4, numéro 1
2006

volume 3, numéro 2
2005

volume 3, numéro 1
2005

volume 2, numéro 2
2004

volume 2, numéro 1
2004

volume 1
2003