fr
en
About us
  • Our organisation
    • Expertise
    • An operational unit
    • Members of the Scientific Committee
    • Members of the Board of Directors
  • Food & drink heritages
    • The Gastronomic Meal of the French
  • The Fondation Européenne pour le Patrimoine Alimentaire
  • Our partners
fr en
IEHCA
European institute for the
History and culture of Food
Open University
of Food Studies
Libraries Animations
culturelles
Events News
IEHCA conferences
Research & training
Summer universities
Network
Editorial policy / Publications
Publications
Programmes
Informations pratiques
  • Animations
    culturelles
  • Programmes
published at 04/06/2024

Programmes

Downloads

Programmation culturelle avril juillet 2025

2823.02 ko | PDF

Programmation culturelle janvier mars 2025

1397.50 ko | PDF

Programmation culturelle septembre décembre 2024

3005.64 ko | PDF

Programmation culturelle juillet 2024

635.14 ko | PDF

Programmation culturelle avril juin 2024

2156.45 ko | PDF

Programmation culturelle janvier-mars 2024

2026.73 ko | PDF

Programmation culturelle octobre - décembre 2023

2813.31 ko | PDF

Programmation culturelle septembre 2023

13899.82 ko | PDF

Programme culturel avril juillet 2023

1439.08 ko | PDF

Programmation culturelle janvier mars 2023

1896.29 ko | PDF

See also

Villa Rabelais
116 boulevard Béranger
37000 Tours, France

contact@iehca.eu
Tél : +33(0) 2 47 05 90 30

Newsletter
Privacy policy Cookie management
  • IEHCA
    European institute for the
    History and culture of Food
    • IEHCA conferences
    • Research & training
      • International Convention
      • Developing the teaching programme
    • Summer universities
    • Network
      • Searcher directory
    • Editorial policy / Publications
      • Clone of Food & History
      • Clone of La politique éditoriale
      • “Tables des hommes” collection
  • Open University
    of Food Studies
    • Publications
      • "Les Cahiers de la gastronomie" Collection
      • Non-collection publications
  • Libraries
  • Animations
    culturelles
    • Programmes
    • Informations pratiques
  • Events
  • News
  • About us
    • Our organisation
      • Expertise
      • An operational unit
      • Members of the Scientific Committee
      • Members of the Board of Directors
    • Food & drink heritages
      • The Gastronomic Meal of the French
    • The Fondation Européenne pour le Patrimoine Alimentaire
    • Our partners
  • Privacy policy
  • Cookie management